Ouders en leerlingen aan het woord

StudioHeartbeat_05_DeRegenboog-19

Wij vinden het heel leuk op school. Buiten spelen vinden we leuk en ook het spelen in de huishoek. Op school zijn veel mooie spullen waar we mee mogen spelen. Gymmen vinden we ook erg leuk! Op de Regenboog leren we heel veel, daarom is het een fijne school.

Meiden uit groep 2

Ik zit in groep 4 en ik zit nog niet zo lang op de Regenboog. Het is hier leuk, de naam van de school is leuk en het gebouw is vrolijk. Het heeft mooie kleuren en is nieuw. We rekenen op de computer. Ik vind het knutselen in de klas het leukst!

Tess

Ik zit in groep 5. De Regenboog is een leuke school, want je kunt veel leren, goed werken en snel vrienden maken. De juffen zijn ook heel leuk en ik vind het fijn dat we over de Here Jezus leren.

David

Wij zitten in groep 6 en 7 en wij zitten met elkaar in de Dolfijngroep. Wij vinden het fijn dat je hier op school op je eigen niveau kan leren. Want als je iets moeilijk vindt, helpt een juf je, maar als je het juist makkelijk vindt kun je bijvoorbeeld naar de Dolfijngroep. We vinden het leuk dat er thema's zijn, bijvoorbeeld op de gang of bij onze knutsellessen. Onze klassen zijn niet te klein en niet te groot, dat is fijn! De juffen op school zijn aardig en alles wordt goed uitgelegd. We werken veel op de computer en krijgen gym van de gymmeester.

Sara, Noor, Jasmijn, Evy, Isa en Christa

Ik zit in groep 8 en het leukst op school vind ik de juffen! We doen ook leuke dingen op school. Met de Dolfijngroep deden we een speurtocht door Gorinchem. In groep 8 gingen we op schoolkamp. Tussen de lessen door doen we vaak leuke leerspelletjes of energizers. Er zitten aardige kinderen op school, we pesten niet, het is een hele leuke en gezellige school!

Bart