Kennismaking en aanmelden

Je bent van harte welkom voor een rondleiding of vrijblijvend gesprek op onze school. Kom samen met je kind(eren) de sfeer proeven en alvast een kijkje nemen in de groepen.

StudioHeartbeat_05_DeRegenboog-27

Kennismakingsgesprek

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag alles over de school en hebben we alle tijd om in te gaan op je vragen.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Jaap-Joost Melse, onze directeur. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 0184 - 612345. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Jaap-Joost Melse neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het plannen van een kennismaking. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Aanmelden

Heb je al één of meerdere kinderen bij ons op school en in het verleden een kennismakingsgesprek gehad? Dan kun je je kind aanmelden door het inschrijfformulier online in te vullen.